Translate

Search This Blog

Friday 23 May 2014

LET OP: Aan alle en elke BANK PERSONEEL/MEDEWERK ERS/BEHEERDE RS/LENING VERSTREKKERS etc. (Kate's Writings Translated - 'The Trannies')





LET OP: Aan alle en elke BANK PERSONEEL / MEDEWERKERS / BEHEERDERS / LENING VERSTREKKERS etc.

U pleegt bewust of onbewust FRAUDE met ''VUILE HANDEN'' onder VALSHEID IN /VAN PERSOON en bent MEDEPLICHTIG aan, VERLOKKING TOT SLAVERNIJ, BEDROG VIA NIET - ONTHULDE INFORMATIE en vele andere misdaden door/voor /van COMMISSIE/OMISSIE tijdens uw dagelijkse activiteiten en handelingen waarbij u denkt en eventueel zegt ''ik doe gewoon mijn werk''.

Houdt u als tublieft in gedachte, wat u op het punt staat te lezen zal uw aannames tegen spreken maar de feiten bewijzen uw AANSPRAKELIJKHEID / SCHULD bij ELKE TRANSACTIE waar u aan deelneemt. Houdt ook in gedachte dat enkele/alle referenties aan DE KROON - STAAT - COORPERATIE wereldwijd van toepassing zijn ongeacht grenzen, naties etc. Aangezien ALLE rechtbanken VAN DE KROON - STAAT - COORPERATIE zijn en rechtsbevoegdheid hebben, elke en alle REGISTRATIES zijn in feite EIGENDOM VAN DE KROON - STAAT - COORPERATIE / THE CROWN CORPORATION, TEMPLE B.A.R. CITY OF LONDON, STATE  (de ''Square Mile'').

1. Elke en Alle REKENINGEN zijn, in feite eigendom van DE KROON - STAAT - COORPERATIE. EIGENDOM! Ze zijn dus NIET van u of wie dan ook, die FRAUDULEUS een naam heeft gebruikt, waarvan men gelooft dat het van hen is terwijl deze persoon; gewenst/ongewenst werd opgegeven voor REGISTRATIE op het moment van GE BOORTE via de GEBOORTEAKTE en is eigendom van DE KROON - STAAT - COORPERATIE / CITY OF LONDON, STATE en waar COPYRIGHT / AUTEURSRECHT op geld en een SCHULDBINDING (BOND) valselijk voor U creëert.

2. Elke en Alle LENINGEN/PANDRECHTEN / HYPOTHEKEN (Mortage = Mort - Gage = doodsbelofte in het Frans), ACCOUNTS/ REKENINGEN, FINANCIËLE INSTRUMENTEN, INVESTERINGEN et al, zijn in feite, FRAUDULEUZE DOCUMENTEN wanneer elke en alle namen bij voorbaat EIGENDOM zijn van DE KROON - STAAT - COORPERATIE als de naam/namen worden gebruikt zonder toestemming van de rechtmatige eigenaar, en dat is DE KROON - STAAT - COORPERATIE CITY OF LONDON, STATE zoals GEREGISTREERD, en derhalve geheel OVERGEDRAGEN aan DE KROON - STAAT - COORPERATIE door uw ouders bij geboorte via de REGISTRATIE etc.

3. Elke en Alle IDENTIFICATIE (paspoorten, licenties, bewijzen van meerderjarigheid, studenten ID etc.) gebaseerd op de GEBOORTEAKTE ZIJN, in feite VALSHEID IN PERSOON EN VAN GESCHRIFT welke strafbare feit en zijn. Het is echter het enige document die INTENTIONEEL door ELKE EN ALLE OVERHEDEN verstuurd is om via BEDROG en VERHULLING, elke en alle REGISTRANTEN = EIGENDOM VAN DE KROON - STAAT - COORPERATIE. Daarmee pleegt u FRAUDE, als gevolg van het gebruiken van elke en alle documenten die als IDENTIFICATIE worden gebruikt door en EIGENDOM ZIJN VAN DE KROON - STAAT - COORPERATIE. Een “LICENCE”/''LICENTIE'', afkomstig van het woord “licentious”/''losbandig'' betekent dat iemand een seksueel en moreel verdorven crimineel is en dus ARRESTEERBAAR door middel van het opvragen van een licentie of door het in het bezit zijn van elke en alle DOOR DE OVERHEID UITGEGEVEN IDENTIFICATIE.

4. Er bestaat niet zoiets/iemandals een ''VERDEDIGINGS'' advocaat aangezien ALLE TEMPLE B.A.R. LEDEN een EED VAN TROUW aan DE KROON - STAAT - COORPERATIE hebben gezworen en boven elke en alle overeenkomsten die met niet - TEMPLE B.A.R. leden zijn gemaakt staan. EVENWEL MOET DE KROON - STAAT - COORPERATIE altijd beschermd worden, ongeacht waargenomen gerechtigheid / ongerechtigheid waar MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID bij betrokken zijn. Mensen ''winnen'' geen rechtszaken, ze worden uitgekozen om de illusie ''ik kan de loterij winnen'', vol te houden en daardoor hun systeem, te blijven aanmoedigen.

5. U bent SCHULDIG van ABSOLUTE FRAUDE door bewust/onbewust mensen MEDEPLICHTIG TE MAKEN DOOR allerlei FINANCIËLE INSTRUMENTEN aan te bieden en te ONDERTEKENEN/CONTRACTERERN a angezien beide PARTIJEN FRAUDULEUS het EIGENDOM van een GEREGISTREERDE NAAM opeisen,die in feite eigendom is VAN DE KROON - STAAT - COORPERATIE zoals ALLE GEREGISTREERDE NAMEN / BEDRIJVEN ect. Elke en Alle dingen die GEREGISTREERD zijn zoals uw huizen, auto's, investeringen, rekeningen, zaken, kinderen etc. zijn EIGENDOM VAN DE KROON - STAAT - COORPERATIE op het moment dat ze GEREGISTREERD zijn en kunnen ''GESTOLEN'' worden, met EER BEHOUD, als gevolg van deze REGISTRATIE/S.

6. U bent aan den levende lijve AANSPRAKELIJK, voor elke en alle CONTRACTEN  /LENINGEN / SLUITINGEN (foreclosure) etc. waar U met uw NAAM heeft ONDERTEKEND en elke en alle mensen die U MEDEPLICHTIG HEEFT GEMAAKT met deze FRAUDULEUZE ACTIES waar elke en alle IMMUNITEIT voor deze misdaden is OPGEHEVEN vanaf 1 september 2013 via de APOSTOLISCHE BRIEF (MOTUPROPRIA) van PAUS FRANCIS waar ROMAN CURIA, de basis waarop elke en alle CORPORATIES worden gecreëerd, wordt opgeheven/verwijderd.

Dit is de simpele waarheid. Velen van u had of heeft geen idee wat u in uw dagelijks ''werk'' heeft gedaan maar onwetendheid is geen verdediging van welke wet dan ook. Er staat geen ''VERJARINGSTERMIJN'' op FRAUDE nog op het onthullen wat van nul en gener waarde is, nunc pro tunc (nu voor toen)''. Terwijl u bepaalde termen in dit document misschien niet begrijpt, is het slim om dit snel te leren en te begrijpen, want ik en vele anderen zijn het ons wel bewust en we zijn eropuit om alle dingen die van ons zijn gestolen, doordat U medeplichtig bent aan misdaden tegen de menselijkheid, terug te halen. U kunt zich nergens verstoppen en dat houdt in alles wat u als uw activa /bezit/vermogen beschouwt. U hebt nu een keuze; verdergaan met het BEWUST FRAUDE PLEGEN of deel uitmaken van de beweging en het ontwaken van vele miljoenen die nu met deze waarheid naar voren komen. Ik adviseer u om op mijn website verder te lezen http:/ /kateofgaia.wordpress.com. Houdt u alstublieft in gedachte, dat ik ooit een rechter heb laten buigen door veel minder kennis te gebruiken dan hier staat en ik heb een filmpje om het te bewijzen samen met honderden miljoenen anderen die het ook meegemaakt hebben. Alles wat u moet weten staat op mijn website: KIES NU. Fijne dag nog, Kate*

P.S. Mijn gezin werd onder schot ontvoerd, mijn huis werd gestolen samen met mijn auto, vrachtwagen en tienduizenden dollar aan persoonlijke items/geld, 28 dagen solitaire opsluiting, spaargeld/productie werd gestolen en mijn gezin werd als gevolg vernietigd etc. door u en de gewapende boeven die politie worden genoemd die de honden zijn van de meesters die u dient. Vraag aan mij of ik gemotiveerd ben? Het ergste? U bent ook genaaid en u heeft ook uw kinderen opgedragen aan  slavernij door ze te REGISTREREN net als iedereen. *niet-GEREGISTREERD zegel, onder MIJN ZEGEL. 

No comments:

Post a Comment