Translate

Search This Blog

Friday 23 May 2014

LET OP: WETSDIENAREN (Kate's Writings Translated - 'The Trannies')

 

LET OP: Wetsdienaren en rechtshandhavers; alle takken van defensie, politie, marechaussee enz.

Wist je dat? ..........

1. Jij, je levende persoon en ziel hebt weggegeven via de gelofte/eed die je hebt gezworen/afgelegd aan een dode, fictieve CORPORATIE, namelijk de KROON - STAAT - COORPERATIE , van de STAD VAN LONDEN, en bent hierdoor in feite een VREEMDELING COMBAT TANT en VIJAND VAN DE STAAT wanneer je buiten de voornoemde 'Square Mile' / CITY STATE OF LONDON woont?!

2. Op grond van het feit dat  jij / jullie beweren de NAAM op de/ ”jouw”  GEBOORTEAKTE te zijn, ben je feitelijk FRAUDE aan het plegen. Bovendien ben je medeplichtig aan het verleiden van natuurlijke personen tot SLAVERNIJ en FRAUDE wanneer je een NAAM en ID document opvraagt, aangezien er bij de natuurlijke persoon sprake is van ONWETENDHEID?!

3. Je in feite een STRAFBAAR FEIT PLEEGT, namelijk valsheid van persoon en het verpersoonlijken van een AMBT door het dragen van het uniform dat gescheiden is van je natuurlijke persoon?!

4. De MEESTERS die je DIENT van mening zijn dat JIJ gelijk staat aan een hond (denk aan de dogtags van het leger ). JIJ wordt gebruikt tot je geen nut meer dient en daarna heb je afgedaan als "collaterale schade" zoals diegene die jullie arresteren, doden, bestelen, verkrachten, tot slavernij verleiden, enz. et al. in de dagelijkse 'uitvoering van je taken "?!

5. De mensen waarvan je wordt verteld dat het je vijanden zijn, zijn eigenlijk degenen die proberen jou en de rest van de mensheid wakker te schudden en in dit bijzondere geval JOU, beste wetsdienaar, bewust te maken van de misdaden die je bewust / onbewust begaat voor je MEESTERS. Daarmee ben je garanderen van je eigen slavernij omdat de NAAM waarvan je denkt dat het van jou is, een DODE, FICTIEVE CORPORATE is EN TEVENS het EIGENDOM VAN DE KROON - STAAT - COORPERATIE. Dit MAAKT VAN JOU EN ALLE NIET - TEMPLE B.A.R. LEDEN / DE HELE MENSHEID : DOA / Dead on Arrival VANAF HET MOMENT VAN GEBOORTE.

6. “Ja maar, "ik volg gewoon mijn orders op” is GEEN VERDEDIGING binnen de Universele Wet waarbij je volledig VERANTWOORDELIJK bent en gekend wordt door je daden, toegebracht letsel etc. bewust of onbewust of door nalatigheid, van elke en alle misdaden die je vervolgens begaat, met je zgn. "vuile handen" STATUS, alles wat je doet in de uitvoering van je dagelijkse taken is, in feite een misdaden tegen de menselijkheid?!

7. Aangezien je geen lid bent van de TEMPEL B.A.R. (BRITISH ACCREDITED REGISTRY) ben je net als de rest van je medemensen dat gebruik maakt van, handelt in naam van en beweert de onder KROON - STAAT - COORPERATIE GEREGISTREERDE NAAM te zijn
en tevens je “orders”geeft en ontvangt, FRAUDULEUS maakt. Het wordt namelijk gedaan onder vervalsing van persoon/identiteit en is een strafbaar feit (halsmisdaad). Derhalve elke ACTIE die je onderneemt en doet in het belang van je collega NON - BAR LEDEN/de bewoners van je land/staat, zoals familie, vrienden, verwanten, buren, burgers enz die evengoed als jij in SLAVERNIJ verkeren maar waar vooral jij feitelijk medeplichtig aan bent. Dat heet een misdaad tegen de menselijkheid in het algemeen!

Ja , jij bent een van degenen die zich geroepen voelde je medemens te dienen maar het vooral mogelijk maakt JOU te gebruiken om controle te hebben over JOU en je GEZIN en alle families op deze aardkloot. Hoewel de begrippen en concepten misschien niet direct zichtbaar zijn, het is voor mij alleen maar belangrijk JOU bewust te maken van misdaden, zaken die je mogelijk uit onwetendheid van deze feiten gedaan of nagelaten hebt. Nu weet je het wel en kan er alleen sprake zijn van WILVOLLE OPZET wanneer je gewoon verder gaat met je werk als tevoren. Elke handeling maken jou/jullie tot de “begrafenisondernemers(s)”van de gehele mensheid. Elke bon die je schrijft, elk leven dat je neemt, elk huis dat je in beslag neemt en derhalve helpt stelen toont duidelijk aan dat je ziel/jij te koop bent! Je doet het allemaal voor een loon(loon slaaf)/geld dat werd gecreëerd via de Geboorteakte (Soul bond) en dat maakt van jou een even grote bloedzuiger als degene die voor wie je werkt. Je bent in feite een dode in uniform die de overige lijken mag wegdragen. Je bent gekend door je daden. Voor meer bewijs en informatie over deze en verwante teksten: http://kateofgaia.wordpress.com
Het loont de moeite een spiegel mee te nemen om jezelf af te vragen, WIE BEN JE WERKELIJK?! Het wordt tijd dat je boven de status van “het hondje van de elite” uitstijgt, niet waar?!



source:

Kate's Writings Translated – 'The Trannies'

 

No comments:

Post a Comment