Translate

Search This Blog

Friday 23 May 2014

Wist u dat ......? (Kate's Writings Translated - 'The Trannies')

 
 
LET OP: UPU / Postkantoormedewerkers/ Rijksambtenar en / alle en elke MEDEWERKER in dienst van het ophalen, sorteren en bezorgen van post etc.....

Alle post dat naar een adres wordt verzonden en bezorgd is een CONTRACT, niet een vrijwillig aan bod op grond van een automatische bereidheid tot aanvaarding van genoemde post, door /vanwege het hebben van een BRIEVENBUS / ADRES / POSTCODE.
 
Door het hebben van een BRIEVENBUS / ADRES / POSTCODE ga je automatisch akkoord met ALLE CONTRACTEN zodra ze VERZONDEN zijn. Niet pas wanneer je de post ONTVANGT. Alle POST is in feite een bindend CONTRACT.

Alle FRAUDE begint en eindigt bij het opeisen / gebruik maken van alle en elke NAAM/NAMEN welke eigendom zijn van de KROON - STAAT - COORPERATIE en waar dus COPYRIGHT op rust, tot dat deze FRAUDULEUZE intentie van de KROON - STAAT - COORPERATIE wordt blootgesteld en omgekeerd door het document ‘Ik, die niet genoemd zal worden.’ aan de rechtbank of een registratiekantoor aan te bieden.

Alle Postkantoren over de hele wereld vallen onder de jurisdictie van het UPU welke eigendom is van de VATICAAN STAD - STAAT, met zijn rechtbank en te  ‘s Gravenhage en onder leiding van de Paus. Alle POST transacties zijn KERKELIJKE / SPIRITUELE CONTRACTEN en zijn onder VOORONDERSTELLING en/of AANNAME van AUTOMATISCHE ACCEPTATIE bindend. Heeft u een brievenbus of postbus/adres?  Als dat zo is, bent u WEDEROM OP GROND VAN AANNAME/VOORONDERSTELLING gebonden via VOEGING (joinder) met de NAAM/EISER. 
ALLE LANDEN zijn GEREGISTREERD eigendom van de KROON - STAAT - COORPERATIE en zijn zelf ook corporaties op grond van het contract VERVAARDIGD DOOR DE DISTRICT VAN COLUMBIA STAAT en de VERENIGDE NATIES en worden gecontroleerd door de onzalige en DIEP ontkende combinatie EN SAMENWERKING van KERK EN STAAT, ook bekend als het VATICAAN STAD - STAAT, LONDON STAD - STAAT en vallen allen onder de UPU jurisdictie.
 
Alle landen en staten (met inbegrip van alle vastgoed/landgoederen etc.) die een door de B. A. R. lid bediende GERECHTSHOF hebben, zijn eigendom van en vallen onder jurisdictie van DE KROON - STAD - STAAT en heeft deze bevoegdheid op grond van de onwetende instemming van het volk wanneer ze voor hun volksvertegenwoordigers stemmen.
 
Alle AMBTENAREN, die niet - BAR - leden zijn en zgn. met  "vuile handen” frauduleus gebruik maken van de AUTHEURSRECHTELIJK BESCHERMDE EN INTELLECTUELE EIGENDOM VAN DE KROON - STAD - STAAT, zonder toestemming, ten eerste, via hun NAAM /De EISER/slaaf status en ten tweede, VALSH EID VAN PERSOON (geschrift) EN TITEL / AMBT, terwijl alle BAR leden zichzelf willens en wetens schuldig maken op grond / last van het verzuimen te informeren/weglaten van hen bekende informatie en derhalve medeplichtig zijn aan deze fraude tegen de mensheid en het intentioneel misleiden van natuurlijke personen tot het aangaan van SLAVERNIJ/OBLIGATORISCHE CONTRACTEN/BINDINGEN etc.
 
Elke en Alle POST BEAMBTEN / POST AGENTEN / POSTKANTOOR PERSONEEL etc. zijn medeplichtig aan fraude omdat het ze mogelijkheid open laat om POST FRAUDE te plegen, ten eerste door het hebben van zgn. “vuile handen” op grond van het gebruik van een NAAM / VALSHEID VAN PERSOON EN GESCHRIFT / IDENTIFICATIE FRAUDE geclaimd als hun eigen en, ten tweede via VALSHEID VAN PERSOON (middels UNIFORM /bedrijfskleding) in de AMBTSTATUS van hiervoor genoemde postbeambte enz. De intentie tot fraude en medeplichtigheid daaraan is bewezen op grond van de kantoren die gebouwd zijn om LEVERING EN ONTVANGST te faciliteren en de winst van deze misdaden dat door middel van loonstroken/ loon specificaties wordt ontvangen op basis van het geld dat gecreëerd word via de GEBOORTEAKTE / obligatielening / verlokking tot SLAVERNIJ / dienstknecht STATUS / juridische fictie/dode, door de KROON - STAAT - CORPERATIE auteursrechtelijk beschermde eigendom en NAAM daarin / daarop. 
Voor meer gedetailleerde informatie over JOUW straf rechtelijke kwalificatie, kunt je terecht op http://kateofgaia.wordpress.com. Klik door naar de pagina "kate's geschriften". 
Als jij een niet - TEMPLE BAR LID, via de LONDEN STAD - STAAT buitenlandse agent beweert te zijn, ben je schuldig aan fraude. De BAR GENOOTSCHAP gebruikt je om de mensheid tot slaaf te maken, inclusief je zelf. Het is moeilijk om elke wedstrijd te winnen als je tegenstander je ervan heeft overtuigd om op eigen doel te schieten. Handige truc hè?! Een voorzichtige herinnering dat al het geld dat je denkt dat je keurig verdient is gebas eerd op jou en de mensheid ALS SLAAFSE OBLIGATIES. Dit is de echte deal met de duivel en je ziel heeft uiteraard een prijs, JE MAANDELIJKSE LOONSTROOK IS HET BEWIJS.

No comments:

Post a Comment